-
De fortjener all skryt de kan få, far og sønn Høyer. De har brukt mange timer bak stikkene på sine maskiner med assistanse av vår egen back Lennart Waage for å fjerne store mengder snø fra banen. Nå er det bare er tynt lag med is som dekker banen og på midten er det flere små grønne flekker der sola får litt tak på dagtid.

Med litt mer hjelp fra værgudene er det mulig å spille kamp på stadion om ei drøy uke!

Det ble i kveld avholdt anleggsmøte på klubbhuset hvor trofaste SIK-folk stilte opp for å fordele arbeidsoppgaver før serien spilles i gang. Det er mange ting å ta tak i rundt denne organiseringen og heldigvis har vi god kontinuitet i disse oppgavene, der folk vet hvilke oppgaver de skal ta ansvar for. Fjorårets strukturerte nedrigging gjør at det denne våren kommer til å være relativt enkelt å sette alt ut igjen.

Det ble også diskutert hvordan vi kan gjøre arrangementene mer gjennomført og trivelige. Der ble det blant annet "vedtatt" at den gode gamle frokosten skal prøves gjeninnført. Frokosten var et flott tiltak for å få samlet spillere, ledere og støtteapparat på kampdag til felles frokost på klubbhuset.

På bildet ser vi en annen sentral mann i Skjervøysamfunnet, fotballmessig som politisk. Roy Waage er å se på stadion sent og tidlig hele fotballsesongen og vel så det. Når bildet ble tatt kl.20.30 i kveld var Roy på en kjørerunde for å se på fremdrifta på banen.