Forrige uke hadde vi treningsleir hjemme på Skjervøy. Etter en lang og god helg, stilte guttene friske og opplagte til trening mandag. På en trening med 13-14 spillere er Asgeir eldstemann med sine 22 år. Det lover godt for fremtiden!
Mandagsøkta blir avsluttet med spill på to mål, gammelt mot ungt. Etter to nokså jevne kamper må unggutta nok en gang stille opp på linja og løpe sine velfortjente drag som straff for å ha tapt treningen. Kanskje er det disse ekstra dragene som vil utgjøre en forskjell i fremtidige dueller?

På tirsdag dukker en gammel kjenning opp. Roger Bjørvik huskes kanskje best for å ha briljert med gode innlegg og fine mål på venstresiden til SIK i gullsesongen 2008. Med det i minnet forventet kanskje Roger at det skulle bli grei skuring på trening med nesten bare unggutter, men slik ville det seg nemlig ikke. Laget til Roger presterer faktisk å tape alle kampene sine. Trener Jim Thomassen syntes tydelig synd på taperlaget, for etter treninga annonserer han at på morgendagens kortbaneøkt skal lagene være nøyaktig de samme. Mulighet for revansje altså.

Dermed er det duket for ukas prestisjefulle kortbaneøkt på onsdag, og på denne økta stiller også Michael opp. Tor Jarle har også tatt turen til øya for denne treninga. Tre lag, alle sugne på seier, kjemper i en god time om seieren. Til slutt så er det laget med Øystein, Tor Jarle, Michael og Nils som vinner økta. Før vi startet ble vi enige om at det laget som kom på sisteplass måtte stå "bendover". Det vil si at de må stille seg i mål med baken til og alle andre spillere får prøve å treffe dem med et velrettet skudd. Nok en gang er det Roger sitt lag som taper økta. Roger, Christer, Øyvind og Erlend stiller seg opp og alle fyrer løs hvert sitt skudd. Noen bommer grovt og noen treffer veldig godt. Truls treffer Øyvind Thomassen perfekt der hvor det svir aller mest, til god latter fra resten av guttene. Dette var også Michaels siste spark på Skjervøy stadion på en god stund. Han flytter nemlig til Stavanger, hvor han har fått seg jobb.

Torsdagstreninga var kanskje noe lavere i kvalitet og tempo enn de andre, men det skjer ofte i uker som dette. En god uke er gjennomført og vi ser fram mot lørdag hvor vi jakter på tre poeng mot Skognes borte.