Vi kom ikke bra i gang hjemme mot BOIF. Gjestene spilte med høy aggressivitet og nektet oss å spille via midtbanen fra start. Det var noe dødt over de 11 utvalgte med blå/hvit drakt og usedvanlig mange pasninger gikk til motspiller eller over sidelinja. BOIF skapte ikke mange store sjanser, men var giftige da de kom til avslutninger og satte to mål i første omgang.

I tillegg kan det diskuteres om de hadde en tredje over streken. Det ble aldri dømt mål på ballen som ble avverget farlig nære baksiden av mållinja.

Vi skapte lite i første omgang, men kunne scort mål. Både Stanga med et farlig frispark, samt Øystein og Ronny etter corner kunne gitt uttelling før pause. Ruben hadde også et flott forsøk fra 30 meter som strøk krysset.

Mens kveldsmørket kom sigende på stadion ble vårt spill mye lysere i andre omgang. BOIF klarte ikke å opprettholde presset og vi fikk trille ball slik vi ønsker. Med variert angrepsspill kom vi høyt i banen og det måtte bli mål til slutt. Vegard satte satte sitt fjerde mål på kort tid da han reduserte til 1-2. Like etter scoringen hadde han en enda større sjanse som ble avverget da han førte ballen litt for lenge.

Litt etter blir vi tildelt straffe. Stanga blir forhindret innenfor 16-meteren etter å ha mottatt en innkast. Noe billig, men dommeren peker på 11-meteren. Stanga setter den sikkert selv og sørger for balanse i målprotokollen.

Vi jager scoring mot slutten men makter ikke å komme til de helt store sjansene og det ender uavgjort. Andre omgang er på høyde med årsbeste, men vi mangler prikken over i'en - en seiersscoring.

Asgeir Johansen gjorde et flott comeback på midtbanen. Asgeir har tatt førstegangstjeneste og utdanning i forsvaret de siste to årene, men er nå begynt på skole i Tromsø. Asgeir blir en flott tilvekst denne høsten. På bildet ser vi fra hjemmekampen mot FK Senja i 2007 da han nesten mistet drakten i en tett duell.

Andy; Helberg, Øyvind P, Ronny O, Øystein S; Joa Flatvold, Ruben K, Espen L, Stanga, Hans Chr. L, Vegard L.

Asgeir for Espen, Truls J for Hans Chr. og Melo for Joa.