Vi møtte opp til kamp lørdag klokken ett, rekordtidlig i år. En strålende bane og strålende solskinn la til rette for mye finspill. Det ble det også fra vår side. Vi triller ball fint og ballen går hurtig mellom våre spillere. Tidlig i kampen kombinerer Ørjan og Truls fint på vår høyre side og ballen blir slått inn på bakre, hvor Ronny stuper inn 1-0. Ikke lenge etter utligner Valhall, etter et innlegg som blir satt i mål.

Vi kvitterer like etter. Anders slår en perfekt corner og Øystein header inn 2-1. Vi har god kontroll på kampen og etter ca 35 minutter kommer Espen på skuddhold. 3-1. Vi scorer enda et mål før pause. Øyvind vender fint opp i mellomrom og spiller ballen hurtig til Ronny som kommer alene med keeper. 4-1, et resultat som står seg til pause.

Etter pause fortsetter vi å score, men vi slipper også inn to mål. Nils scorer etter nok en flott corner av Anders. Innbytter Bogdan scorer etter at ballen detter ned i feltet. Ronny setter inn sin tredje med en heading som dupper over keeper. Vi må også spille med ti mann etter at Anders må ut med skade. Alt i alt en god gjennomført match av oss, og nok et steg i riktig retning etter den gode kampen mot Kvaløya. Vi ser nå fremover til en god treningsuke og ny kamp.

Jørgen Pedersen; Christer Eriksen, Nils Michalsen, Frode Langstrand, Anders Nilsen; Truls Johansen, Espen Larsen, Øyvind Thomassen; Ørjan Larsen, Ronny Olsen, Øystein Skallebø