1-0

TIL 3 styrte spillet på Alfheim i åpningsminuttene, og SIK ble løpene imellom og TIL kom til mange avslutninger. En god Eirik Danielsen holdt SIK inni kampen. SIK kom etter hvert med i kampen og fikk flyttet spillet oppi banen. Men det var TIL 3 som fikk nettkjenning først! Etter en corner ble det klabb og babb som de kjente kommentatorene kaller det. Ballen havnet på rundt 20 meter, og der sto en TIL spiller og dundret ballen bak Danielsen. Her burde SIK sine gutta ha kommet fortere i press! Da var det spilt 14. minutter på Alfheim.

1-1

I samme spilleminutt utlignet SIK. Kim Fredrik Johansen ble spilt igjennom og kommer alene med keeper. Johansen gjør ingen feil, og setter ballen i mål. Etter scoringen kommer SIK litt bak på igjen!! Og lar TIL 3 styre spillet. Etter 21. minutter scorer TIL 3. Nok et skudd fra 20 meter og ingen SIK spillere går i press. Lik scoring som den første.

3-1 så 3-2 og pause

TIL 3 har virkelig lært hvordan man skal score på SIK. SIK står meget lavt på banen og TIL får spille sitt spill på Skjervøy sin banehalvdel. 28. min er spilt og TIL 3 øker ledelsen til 3-1. Tru det eller ei!? TIL 3 har scoret 3 mål fra rundt 20 meter. Atter engang ingen SIK spillere i press! Med 17. minutter til pause ser dette tungt ut for SIK. Men guttene øyner muligheter og får flyttet seg lenger opp. En lang crosser blir slått opp mot Lars Petter Henriksen. Henriksen får headet ballen i mål i det 45. minutt.

Maner til kamp!

I pausen bestemmer spillerne seg for dem skal være sjef ut på der. Asgeir Johansen maner troppen til kamp!! I andre omgang kommer SIK med oppbretta armer og nytt mot på ban. Dette skal vi vinne. SIK har ballen mest, men kommer ikke til avslutninger. 15. min før slutt fyrer Christer Eriksen av et skudd. Ballen går som en rakett fra spissen av 16 meteren og ned i høyre hjørnet for keeper. En vakker scoring av 19 åringen. Skjervøys største kriger Ronny Olsen går opp på en corner. Ballen blir slått inn og der blir Olsen felt. Kampens gode dommer Ragnar Dahl peker på straffemerket. Øyvind Nilsen holder nervene under kontroll og sender SIK i ledelse 10 min før slutt. De 10 siste minuttene gjør SIK to taktiske bytter. Andreas Helberg og Bjørn Danielsen kommer inn for å sikre seieren. Bjørn Danielsen klarer og pådra seg et gult kort for filming med cornerflagget! Skjervøy IK: Eirik Danielsen, Espen Larsen, Steve Thomassen, Ronny Olsen, Edvin Laberg, Kim Johansen, Asgeir Johansen, Øyvind Nilsen, Magnus Henriksen, Lars P. Henriksen og Christer Eriksen. Andres Nilsen inn for Lars P. Henriksen 20. min Andreas Helberg inn for Espen Larsen 10. min Bjørn Danielsen inn for Christer Eriksen 2. min Gult kort: Magnus Henriksen og Bjørn Danielsen