Skjervøydommern som har gjort sæ meget bemerka i adeccoligaen i år har fått lønn for strevet. Han fikk Nylig beskjed fra NFF om at han sendes til ei turnering som samle nordens beste 17åringa, samt spilleran som tas ut til det engelske og det skotske u17-andslaget.

Geir Oskar, eller GOI, tok et valg for noen år siden. Han la bort fotballskoen, til tross for at han va en lovanes ung mann som spilte på Ramfjord. Han ville heller bli fotballdommer. Folk rundt han, og han sjøl, oppdaga fort at det her va et dommertalent. Han begynte tidlig å spesialisere sæ som AD. No er han i ferd med å bryte enda en barriere! Om høsten bringe tippeligafotball for GOI, det vil tida vise.

Han sir til SIK-nett at han e meget glad for å få muligheten under åpent nordisk. -Æ har jobba målretta i flere år no, både med regelkunnskap og fortolkningen. Den fysiske biten har også forbedret seg, æ er veldig hurtig på de første metrene, noe som er en meget stor fordel når man satser som AD.

På spørsmål om koffer han valgte å bli dommer i SIK, kommer han med noen merkelige svar. Æ elske naturen på Skjervøy. Har alltid hatt en drøm om å kunne besøke de berømte hulene på Engnes som Peder og Vegar snakke om hele tida. Samtidig så like æ klubben, har et inntrykk av at det er allrighte folk som styrere klubben, og den har et godt rykte utad.

SIK-nett ønsker han lykke til med resten av vårsesongen i adecco, mesterskapet i august, også håper vi at han tar steget opp i tippeligaen, for så å legge europa for sine føtter.

Lykke til!!