Full klaff

Etter flere runder med Troms Fotballkrets, Hånballgruppa og sist men ikke minst Kulturetaten, er det endelig klart at det blir idrettsfest på Skjervøy. Det blir full rulle fra kl. 09.45 og frem til Hurtigruta legger fra kai kl 19.45.

I første kamp kl 09.45 møter vi ingen andre ringere enn Nordpolen FF. De var i Telekiosken Futsal Liga i fjor, men rykket ned med knapp margin. Deretter spiller Skjervøy G 14 hånballkamp mot Bossekop. Denne kampen starter kl 11.00.
For mer info om kampoppsett, se neste artikkel.

I år som i fjor skal Skjervøy Futsal kjempe om poeng i eget fort.
Med bredere stall og mer erfaring, skal vi gjøre vårt ypperste for å hamle opp med spillere fra allnorsk fotballnivå - eller for å sitere Jo Are Vik: \"kremen av fotballspillere\". Vi kan meddele at alle lagene var positivt innstilt på å komme til Skjervøy. Dette skyldes ene og alene at plassen fortsatt har et godt rykte når det kommer til oppmøte og engasjement ved idrettslige aktiviteter i hallen. Dette gleder et SIK-hjerte.

Vi vil takke Handballgruppa for at de var samarbeidsvillige da det kom til organiseringen av futsal-dagen. Vi kom frem til at dette ville bli en \"vinn vinn\"-situasjon. De som liker både futsal og håndball, får dermed mulighet til å få med seg begge delene på en gang.

SIK-Nett ber alle lesere om å notere seg lørdag den 4. desember. Ta med deg både familie og venner når dørene åpnes kl 09.30. Det vil for øvrig bli salg av både kaffe og vafler for den som vil nyte dagen maks!

På gjensyn!