Av Øystein

Som vanlig var det mange mennesker innom idrettshallen når Romjulsturneringa startet, og det er tydelig at folk er klare for både aktivitet og sosial hygge etter noen dager med god mat og familiekos.

Et 60-talls barn var møtt for å spille på formiddagen, og det ventes nytt rush med fotballspillere under dag 2 da de eldste barna skal i ilden.

Under Effect-cupen, som er seniorkampene, ble det både kalassifre og overraskende resultater. Mest stemning ble det når Team Pokémon, bestående av SIK's unge lovende juniorer, slo regjerende JohnBoys med 1-0 i innledende. Som en mulig forsmak på finalen fikk vi også se at Man-Power med tre blad Waage i spissen slo Smørbukkan(med bl.a. 3 Pedersenbrødre) med 1-0 etter en jevn kamp der vinnerlaget hadde ballen mest.

Ellers fremstår Reisalaget Team Auer som et solid lag som kan vise seg som et vinnerlag. Det gjelder også Seigmenn med Bjørnar Johansen og sønner.

I andre enden var det underholdende å se sliterne i The Rollerboys forsvare seg mot et mer spillende lag fra reisa, kalt Født Ruttis. 13 sekunder før slutt sprakk det og reisaværingene tok seieren med 1-0!

På damesiden var det også tette kamper. Lagene Golddiggers og All good friends vant hver sin kamp mot hverandre i den dobble serien damene spilte.

Se bilder fra dag 1!PS! Effect-cupen for seniorer starter lørdag kl. 14.45! Barna møter allerede kl.11.