Av Øystein

Mandagens kamp mot TUIL2 ble mer spennende enn nødvendig. Likevel kunne vi kjøre hjem med 3 poeng i bagasjen og si oss fornøyd med det.

For en gangs skyld kom vi godt i gang. Kun få minutter var gått da Roar slo et langt frispark i vertenes felt. Etter en duell i feltet blir ballen spilt inn bak linja til TUIL2. Reidar står da i offside men gjør seg totalt uinteressert i ballen. Dermed kan Svenn løpe gjennom bakfra og sette ballen bak TUIL's keeper. 1-0!

Kun få minutter senere presenterer TIL's utleide angrepsspiller Hans Norbye seg. Etter å ha vendt opp på ca.16 meter setter han fart mot høyre. Han sprinter forbi flere av våre spillere og avslutter pent i lengste hjørnet, 1-1.

2-1 til oss kommer etter omtrent en halv time. Roar slår Reidar flott gjennom. Reidar løper på siden av stopperen, bruker kreftene til å bryte han unna før han setter ballen i mål.

Like før pause er Reidar på ny gjennom. Han blir felt stygt da han er alene med keeper. TUIL's spiller blir utvist, og dommer dømmer frispark på 16 meter. Subjektive SIK-øyne ville ha det til å være innenfor. Jeg gjentar: subjektive SIK-øyne.

I episoden må Reidar trekke inn årene med en vridning i kneet. Vi regner med at Reidar er klar til lørdagens kamp!

Etter pausen kommer vi greit i gang, men litt etter litt river vertene til seg et overtak i ballbesittelse. Før de tar helt over scorer vi med Michael. En lang ball blir stusset av Øystein til Tore som slår Stanga direkte gjennom. Han gjør ingen feil og scorer, 3-1!

Etter dette er det TUIL2 som eier kampen. De er flinke til å trille ball og bevege seg klokt. Det kan faktisk se ut som at det er vi som er en mann mindre. TUIL2 får tildelt et tvilsomt straffe som de bommer på. Da hører man selvsagt den gamle frasen om rettferdighet som seirer fra tribunen. Selv etter straffebommen fører vertene. Gaute Helstrup scorer etter et flott skudd fra 17 meter og skaper liv i kampen.

På slutten klarer vi å komme litt høyere i banen, og det er derfor ikke tilfeldig at Øystein scorer etter å ha blitt frispilt av Øyvind. På 4-2 rett før slutt er kampen avgjort!!

Martin Johansen; Lennart Waage, Roar Skallebø, Ronny Olsen, Pål Skallebø; Tore Skallebø, Håkon Waage, Svenn Johansen, Øyvind Nilsen; Reidar Waage, Michael Stangnes.

Øystein Skallebø for Reidar Waage, Ruben Kristiansen for Tore Skallebø og Magnus Henriksen for Svenn Johansen