Vi forsøkte å trille ball fra start mot Fløya 2. Vertene lot oss starte bakfra gang på gang og det gikk til dels bra, før Fløya 2 med aggressivt press gjorde oss mer usikre. Med det bredte det seg litt usikkerhet i laget og vi slurvet med enkle pasninger, og startet derfor å slå langt. Selv om det ikke var planen kom vi til sjanser med denne taktikken. Mangel på konsentrasjon i siste fase av spillet gjør at vi ikke scorer før pause. Fløya 2 scorer midtveis i omgangen etter å ha doblet på deres høyre side. Legget ble ekspedert med et vakkert hodestøt av deres høyreiste spiss. Guttene lovet hverandre å gjøre aksjon av pausepraten; vi måtte gjennomføre planen vår om å spille ball og være mer aggressiv - og vi skulle vinne denne kampen! Vi hadde ikke før startet andre omgang så satt 2-0 bak Eirik i vårt mål. Scoringa kom på en overgang der vi fikk brudd på oss i midtbaneleddet. Selv om vi overtok mer og mer ville ikke ballen i mål. En rekke store sjanser ble sløst og det kunne virke som om dette var dagen da ballen ikke ville i mål. Stanga ville det annerledes; Etter halvspilt andreomgang skjærer han inn fra sin venstre kant. Med et relativt svakt, men meget velplassert skudd, triller han ballen til venstre for keeper. Vi er i gang! Kort tid etter har Øyvind Nilsen lyst til å tegne seg på scoringslista. Høyrebacken på Fløya 2 blir liggende med krampe når vi angriper. Slikt kan man ikke ta hensyn til og Nilsen kommer seg gjennom forsvaret og triller ballen forbi keeper. 2-2. Øyvind stopper ikke når han først er i gang. Med sin venstrefot skrur han en corner direkte i lengste nettvegg og fører oss i ledelsen. Nå skal vi vinne! Det tenker nok også Eirik Danielsen som har hatt lite å gjøre i andre omgang. Vår keeper har ikke mistet fokus selv om han har en rolig omgang. Fløya 2 kommer til en 100% sjanse der en våken og utrusende Danielsen hindrer scoring og 3-3. Meget viktig redning av vår unge sisteskanse. Litt før slutt har Truls bestemt seg for å åpne årets målkonto. Med sin snertne skuddfot fyrer han fra ca. 16 meter. Skuddet går midt på mål med flott bue over keeper. Han fastsetter resultatet til 2-4. Sterkt å komme tilbake på en dag der det trøbler litt i første omgang. Benyttede spillere: Eirik Danielsen; Ørjan Larsen, Roar Skallebø, Ronny Olsen, Øystein Skallebø; Espen Larsen, Erlend Pedersen, Øyvind Nilsen; Hans Chr. Larsen, Truls Johansen, Michael Stangnes. Innbyttere: Tor-Jarle Olsen for Erlend, Florin for Hans-Chr., Lars-Petter for Ørjan, Bogdan for Truls.