Som nevnt så er det Mark Dempsey, som nå er ansatt i Troms Fotballkrets og i Tromsø I.L som skal holde en del av fotballskolen. Mark Dempsey er en mann som i flere år har vært en del av trenerapparatet til aldersbestemte lag i Manchester United. Så store deler av innholdet på fotballskolen er av samme opplegg som kjøres i de yngre klassene til selveste United. Selv for en ihuga Liverpoolsupporter er det stort å få slike kapasiteter til Skjervøy.

Fotballskolen blir arrangert i 2 deler, en del før lunsj og en etter lunsj. Det er biten etter lunsj som skal holdes av Dempsey. Biten før lunsj jobber vi enda med å få inn personer til å lede. Vi har mange kompetente mennesker på Skjervøy som kunne gjort en super jobb, men denne gangen valgte vi å hente inn impulser utenfra. Det jobbes med å få en lokal gutt som daglig spiller fotball på et høyt nivå i Norge.

Denne fotballskolen er åpen for alle fotballinterresert i alderen 8-16 år. Det koster kroner 150 å delta.
Alle som deltar BØR ha med seg egen ball.
Alle deltakere vil få lunsj, samt ei drikkeflaske og ei t-shirt.

I lunjsen vil det holdes et lite foredrag om kosthold og om hva som kreves for å komme langt som fotballspiller.

Påmelding gjøres ved stadion fra klokken 09.00 26.juni. Fotballskolen starter klokken 10.00. her må man betale 150 kroner for å kunne delta.

Samtidig vil vi oppfordre alle trener på aldersbestemte klasser om å stille opp denne dagen og gjerne delta aktivt med å hjelpe til når øvelsene kjøres. God læring for trenerne også å kanskje å få seg noen nye øvelser på veien videre.