Nå er det fri fra fellestrening og kamper for a-laget frem til 16. Juli. Da starter årets treningsleir i Umeå, som varer til fredag 21. Juli.  Årets treningsleir blir av god gammel oppskrift - trener Bjørn Nilsen har en rekke ganger vært med på leiren og ønsker å følge tradisjonene fra tidligere år.

På bildet her ser vi Lennart  "Mennesket" Waage, som var i duell med Martin om seier i SIK's swedish open i minigolf. Legg merke til Martins nervøse holdning med hendene på hodet. Kan sies at Martin gikk seirende ut til slutt.

 

 

 

 

 

 

 

Hele gjenget gjorde sine oppgaver med bravur. Etter første trening var det felles lunsj utenfor hytta. Bjørnar Johansen serverte over 20 stk mat på et kvarter. Står respekt av det!!! Tør vi håpe på samme service i år!??

 

 

 

 

 

 

Daniel Samuelsen fra Kåfjord har i flere år vært et flott innslag i SIK-stallen. I år har han vært borte pga førstegangstjeneste i Stavanger og på Svalbard. Terrier'n fra Birtavarre er nå ventet tilbake i stallen, og vi håper han er med til Umeå. Daniel har vært brukt mest som back, stopper og på sentral midtbane.

 

 

 

 

 

På treningsfeltet var det topp forhold med store områder med flott gressunderlag - og sol og fint vær som gjorde oppholdet ekstra hyggelig. Se en videosnutt der Pål viser litt av sine kunster med ballen: ume%E52+018.avi

Se tidligere artikkel fra fjorårets opphold:Treningsleir , Videosnutt fra Umeå