imagesCA7UHI8C

1. Spørsmål

Om ikke lenge skal Skjervøy ut å spille 1. runde i NM kvalik mot Sørøy/Glimt fra Hasvik. I løpet av årene har SIK spilt både 1. runde og 2. runde i NM. Vi husker vel alle, kampen mot Bodø/Glimt her oppe på Stadion. 800 tilskuere og god trøkk på et Skjervøy lag som kjempa Bodø/Glimt i senk. Men e.e.o. klarte Bodø/Glimt å snike til seg 2 mål, og vant kampen! Dommer Øyvind Alapnes kom i fokus. Han hadde gitt to Skjervøy spillere rødt kort! Hvem var de to som ble utvist på SIK?
di derre
Hva heter denne vokalisten?

2. Spørsmål

Di Derre har laget Molde FK sin fotballsang. "Her kommer Molde, å Molde her kommer vi" rommer det ut av høytaleranlegget på "Røkkeløkka" når Molde har scora mål! Vokalisten har selv spilt fotball på øverste nivå i Norge. Broren til denne vokalisten er i dag programleder i Bakrommet på NRK 2. Hva heter vokalisten som synger "Her kommer Molde, å Molde her kommer vi"?

cantona
Eric Cantona i lusekoffte

3. Spørsmål

Eric Cantona vil bli husket som en av de store! Med nr. 7 på ryggen og kraven bretta opp. Så var det mange keepere som måtte hente ut ballen. Etter at Cantona hadde vært på sin vandring innafor 16 meteren. For så vidt utafor 16 meteren og! Men før han kom til Manchester United, så hadde han vært i en annen stor klubb. Hva heter denne stor klubben?
IMG_4158

Send inn ditt svar!

Gi ditt svar med å trykke på "Gi tilbakemelding" Eller SMS: 41416688 Svarfristen er på søndag kl. 2100 Vinneren får som alltid, SIK-kruset!

Det er kommet inn mange svar, og noen har svart helt rett!!

Kjell Henrik Johansen Svenn Johansen Anita S. Olsen Daniel K Nilssen Kristoffer Nilssen Siw Karlsen Arne Nilssen Vegar Ballovarre Morten Isaksen Tore Bernt Mikal Skallebø Anne-Marie Skallebø