.

Sjelden kost!
Første gang siden Fløya- oppgjøret i fjord høst, tapte vi på eget (krøll)gress.
Dette ble en kamp med gavmildhet bakover, og sjansesløsing fremover. Når vi i tillegg ikke makter å beholde ledelsene 1-0, 2-1 og 3-2, blir skuffelsen total. Sluttminuttene utnytter gjestene slik at stillingen til slutt blir 3-4.

1. Omgang
Kampen startet i et høyt tempo. Allerede etter få minutter kommer Michael alene med keeper, men setter ballen til side for mål. Like etter er det Morten sin tur å misbruke en sjanse; alene mot en utrusende keeper, mislykkes han i å sette ballen i mål. FILs sisteskanse har tydeligvis dagen, og på dette tidspunktet virker det som om vi aldri skal score. Men etter tjue minutters spill er det guttene nevnt ovenfor som gjør det godt igjen: Michael mottar en sprettende ball ifra midtbanen, dernest vipper han Morten alene igjennom som deretter blir revet ned innenfor sekstenmeteren, straffe! Michael ekspederer ballen sikkert oppe til venstre for en stillestående FIL- keeper.

Ti minutter senere kommer FIL på en overgang og utligner til 1-1 ved Kevin Wilsgård- de er effektive og vi sløser. Tross SIKs sløseri, makter vi å gå opp til 2-1; etter et mønsterangrep der Ruben spiller fri Kim F i mellomrommet, blir Roger satt i gang på kanten. Roger serverer ballen til Morten inne i boksen, denne gangen gjør han ingen feil og setter ballen lavt nede til høyre for FILs målvakt.

Vi brenner flere sjanser: Fem minutter er igjen av 1. omganen idet Roger kommer alene med keeper, etter å ha rundet FILs stabile målvakt, klarer han ikke å sette ballen i mål grunnet spiss vinkel. Både tilskuere og spillere gnir seg i masken.
I slutten av 1. omgang har vi noen småfarlige dødballer som aldri blir mer enn utspill ifra mål.

2. Omgang
Etter hvilen kommer begge lagene på banen i håp om å ta initiativet. Sett ut ifra dette, lykkes FIL. Mens 1. omgang var vår, kunne man tidlig se at gjestene ville det annerledes i 2. omgang. Laget ifra Midt-Troms hadde tydelig bestemt seg for å holde liv i matchen; etter drøyt 60 minutters spill roter vi det til i bakre ledd, dette resulterer i at FILs Kristian Magnussen får komme alene med Andreas. Han triller ballen enkelt forbi vår keeper, 2-2.

SIK bestemmer seg for at dette resultatet ikke skal vedvare! Med vinnervilje i bunnen, klarer vi å etablere et visst press på gjestene. Omtrent femten minutter før slutt skjer følgende: Etter å ha vært litt uheldig med tanke på FILs andre utligning, stiger Ronny på sedvanlig vis opp og header Kims innoverskrudde corner i mål, meget sterkt av mårlfarlige Olsen- det ser ut som om ”Guttan av stål” skal fortsette i det vinnersporet de var i, men nei! Fem minutter senere kommer FIL i angrep; mens tre- fire SIK spillere blir stående å se på, får FILs venstre indreløper drible seg ned til sekstenmeteren for så å fyre av et skudd, skuddet blir halvveis avverget slik at ballen blir liggende på sytten meter- når man vet at FIL er giftige på siste tredel av banen, er dette lite gunstig. Hvem andre enn Kristian Magnussen dukker opp og skrur ballen rundt keeper og rett i mål.
3-3, og vi faller tilbake i gamle synder.

I sluttminuttene prøver vi å flytte oss fremover i banen, men istedenfor blir vi presset bakover. På overtid klarer FIL å drible seg fri på vår høyre side, Kristian Magnussen får deretter ballen; på tur vekk ifra mål får han sendt i vei et skudd som går via en SIK spiller og i mål. Nærmere bestemt lavt til høyre for en utfintet Andreas, 3-4.
Helt på tampen får vi en dødball som Richard Dahl er nær ved å sette i mål. Men ifra fire meters hold header han ballen like utenfor.

Når den gode dommeren Johnny Nilsen blåser to ganger i fløyten, er stillingen 3-4. Et sterkt reultat med tanke på FIL.

OK
Sett bort fra flere personlige feil, og en del sjansesløseri, spiller vi en grei match der vi scorer tre mål og produserer mange sjanser. I og med at vi scorer tre mål på hjemmebane, skal vi - jeg gjentar - SKAL vi ta poeng. Nå må "Guttan" vinne neste kamp får innhente et formlag ifra Finnsnes.

Andreas Jensen; Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Richard Dahl; Svenn Johansen, Ruben Kristiansen, Kim F Johansen; Michael Stangnes, Morten Nilsen og Roger Bjørvik.

Øystein for Michael, Øyvind N for Roger og Tore for Ruben.