Nydelig spillevær og spillesugne fotballgutter fra øya, gjorde kampen og ikke minst sluttresultatet helt perfekt.
Vi kom godt igang de 5 første minuttene, der vi skaper 2 halvsjanser. Etterhvert blir vi trykket godt bakover,men Finnsnes skaper ikke store sjanser.
Det nærmeste FIL kommer er på et utrolig langskudd som går i kryss-stanga. Noen minutter før pause mottar Hans Christian ballen på 18-20 meter, sender ballen nydelig ned i hjørnet 0-1 SIK

Vi gjør ikke mange justeringer i pausen, men blir enig om å bli mer presis med ball og skape mer ro med ball. Pasningskvaliteten var ikke god nok i 1.omg.

Etter 20 min.får FIL et billig str.spark som ringreven Bård Karlsen setter sikkert i mål. Men heldigvis slår vi tilbake etter bare 4 min. Asgeir slår inn et frispark mot mål, og hva skjer? Ballen går rett inn: 1-2 Finnsnes begynner etterhvert å slå mer langt og vi får mer og mer kontroll på kampen. De skaper lite, men har bra trykk. Men alle guttan legger ned en utrolig innsats og guts som gjør en trener stolt. Etter 38 min punkterer vi kampen med Truls som setter ballen i mål etter et innlegg fra høyre.