Tre kamper

Etter ei tøff helg med mange kamper, kan vi se tilbake på tre seiere og ett tap.
 

TLIL
I den første kampen seiret vi over TLIL med ett mål, stillingen ble 6-5. Morten scoret det avgjørende målet like før kampslutt. Det var en relativt jevn match der vi som regel hadde føringen med ett og to mål. Martin gjorde en meget god kamp mellom stengene, imponerende. Han var god på nærskudd og hadde flere viktige igangsettinger.

Mål Tromsø Lærerstudenter: Håvard Selnes (4) og Kurt Eirik Karlsen.
Mål Skjervøy:Reidar Waage (2), Morten Nilsen (3) og Vidar Higraff.

Gule kort; Ingen

Skarp

En liten time senere møtte vi Skarp. De gjorde god motstand, men vi gjorde en taktisk god kamp; vi lå lavt med påfølgende kontringer. Sluttresultatet ble 5-2 til oss. Denne matchen ble en god indikator på hvordan vi ligger an nivåmessig. Eirik (på bildet) var tross sin unge alder helt enestående i mål. Ved flere anledninger reddet han i én mot én situasjoner.

Mål Skjervøy: Morten Nilsen, Reidar Waage (3) og Vidar Higtaff.
Mål Skarp: Tom Karlsen og Hans Georg Hansen.

Gult kort: Jann Arnulf Johannessen, Skarp

Sjarmtrollan

Til slutt møtte vi Sjarmtrollan, et ungt lag i fra Tromsø. Vi ledet 3-1 til pause, men tapte til slutt 4-7. Halvveis i 2. omgang «sprakk» vi pga skade og få innbyttere. Tross tapet er vi rimelig fornøyd med helgas gjennomføring. Ni poeng på fire kamper er godkjent. Selv om vi ønsker å vinne hver kamp, har vi fått en god start. Futsalguttene gjorde en helhjertet jobb!

Mål Sjarmtrollan: Eivind Malm GAbrielsen (2), Lars-Petter Rotvold, Christian Hjort (2) og Tobias Schjetne.
Mål Skjervøy: Reidar Waage (2) Stian Kristoffersen og Morten Nilsen

Gult kort: Vegard Gamst, Sjarmtrollan.
Rødt kort: Morten NIlsen, Skjervøy.

Hjem, kjære hjem

Nå ser vi med stor iver og glede frem til futsalhelgen på Skjervøy. Vi møter blant annet storfavorittene Berserk og Tromsø Futsal.Vi kan ikke love seier, men vi kan love en meget underholdende lørdag i idrettshallen!

Dagens målkonge: Reidar "der bomber" Waage, totalt 12 mål.
Dagens assistkonge: Foreløpig uavklart, men godeste Higraff ligger godt an.
Dagens mål: Vidar Higraff driblet nesten hele Skarp før han penetrerte ballen i mål! Raidet startet forresten på midtbanen.

PS! Vi har hentet inn en ny gutt i fra finnmark ved navn Nils Mikael Hætta Hansen.Undertegnede stiftet bekjentskap med han på Sapmi. Han har spisskompetanse innenfor føring, finting og dribling, og han blir en god tilvekst på Skjervøy sitt Futsallag.

I tillegg har vi fått et innslag i fra Lyngen/Storfjord-området. Etter en knallhard forhandling med Storfjords Rådmann, har Steffen Dreyer meldt seg klar til de kommende kampene. Vi er veldig spent på hvordan han vil styrke laget.

Følgende spillere hadde på seg den blå drakta:
Bjørn Danielsen, Eirik Danielsen, Reidar Waage, Martin Johansen, Morten Nilsen, Nils Mikael Hætta Hansen, Stian Kristoffersen, Vidar Higraff og Kim F. Johansen

For en mer detaljert oversikt, sjekk denne linken til Troms Fotballkrets: http://www.fotball.no/Kretser/troms/krets/En-lang-futsal-dag/