Nordreisas trener Trond Hallen spådde reisaseier etter dødball. Hallen kunne ikke fått mer feil, for kampen ble avgjort på langskudd! Det startet riktignok med en ti minutters dødballstorm mot vårt mål - uten at NIL klarte å få ballen i mål. I denne fasen av kampen var det hjemmelaget som var toneangivende. Det var ikke det store spillet fra noen av lagene, men reisa skapte det største presset. Som sagt var det langskudd som skulle bli reisas vei i dag. 1-0 kom etter et langskudd som får fin bue over Eirik og i lengste hjørnet. Bedre treff har neppe spilleren hatt tidligere, så det må være morsomt å treffe slik i et lokaloppgjør!

Mot slutten av omgangen tør vi å trille litt mer ball, men vi må erkjenne at vi produserer null reelle sjanser i første omgang. En svak omgang, der vi burde vist litt større ro med ball.

I andre omgang skjer det meste på den nordlige banehalvdelen, der hvor Nordreisas keeper står. Vi kommer til en rekke småsjanser og trykker vertene helt ned i egen 16-meter. Dødballer får vi nok av i andre omgang, og på et frispark fra vår høyre side curler Øyvind Nilsen presist. Serven ender hos Øystein som header via en reisaspiller og i mål. 1-1, og nå trodde nok alle tilreisende fra øya på tre poeng!

Vi fortsetter å trille ut NIL men er ikke giftige nok i avslutningen. En haug med dødballer er heller ikke nok til at vi får uttelling. Tvert i mot er det reisa som bryter i midtbaneleddet fem minutter før slutt. Med et hardt skudd fra vel 16 meter tar NIL føringen 2-1. Fortjent er det ikke, men mål er viktige i fotball!

Vi legger om til tre bak og prøver å jage utligning de siste fem minuttene, men NIL rir av våre forsøk og kan inkassere nok en trepoenger. Dermed passerer de oss på tabellen og er vel der de har plan om å ligge når sesongen er over.

Vi er svært skuffet over uttellingen i denne kampen, og mener totalt sett at vi spiller bedre enn våre naboer. Vi erkjenner likevel at de vinner kampen, og da nytter det ikke å lete feil og være etterpåklok. Bare få dager til vi spiller nok et toppoppgjør, for lørdag kommer Lokomotiv Tromsø til øya. Vi retter fokus mot den kampen fra i kveld!

Hele SIK-apparatet ønsker å takke den store mengden Skjervøyværinger som tok turen til reisa. Vi har divisjonens desidert beste supportere, og undertegnede tror det var over 100 fra øya på dagens kamp!(?)

Så får vi sitere spillende trener Roar Skallebø: "Det blir ingen kveldsmat i dag! Det får være straffen..."

Eirik Danielsen; Florin Molnar, Roar Skallebø, Ronny Olsen, Øystein Skallebø; Melo, Lennart Waage, Øyvind Nilsen; Michael Stangnes, Frode Langstrand, Hans-Chr. Larsen.