Av Øystein

B-laget fremstår som et særdeles splitta lag og lider under det typiske b-lagssyndromet der man fremstår som to forskjellige lag borte og hjemme.

Mot Kåfjord 2 i går klarte vi akkurat å stille 11 mann, og da snakker vi om den korteste bortereisen i løpet av sesongen. For en drøy måned siden møtte vi det samme laget på Skjervøy og mønstret 19 mann!!! Resultatet da ble 8-1.

I går var det Kåfjord som var best og vant helt fortjent 7-3 på en våt og ikke alt for slett gressbane. Kåfjord løp mer, tok duellene og ville mest. Målene våre kom av Hakan(2) og Øystein. Toneangivende på målene og sjansene for øvrig var servitøren fra Alfheimveien, Vegar Ballovarre som slo gode server ved hver involvering.

Samtidig som jeg vil trekke frem de 11 som stilte til denne kampen, for de var av den stabile skaren, vil jeg gi en stikker til de som nedprioriterer b-laget så til de grader. Om de er glad for tilbudet de har bør de vise det resten av sesongen!

Samtidig med a-lagets kamp i morgen spiller b-laget hjemme mot Tromsøysund. Kampen går kl.15 på Skjervøy Stadion så det er bare å stille opp til hjemmekamp - ja for hjemmekamp det er morsomt, og hvilken kort fin reise!!!