Vi reiste til Salangen med god tro, til tross for liten tropp. De to siste oppgjørene på Idrettsheia har endt med tre poeng for oss. Vi husker 5-4 seieren fra i fjor da Stanga scoret 4 mål.

Stanga skulle åpne målfesten denne gangen også. Etter 16 minutter blir Roger frispilt. Han setter fart og får ballen forbi forsvarerne til SIF. Fra siden kommer kjappe Stangnes og snapper opp ballen og setter den presist nede i høyre hjørnet.

Som mange ganger tidligere dette året får vi ei rask kvittering etter scoring. Denne gangen ikke bare ei, men to kjappe kvitteringer av Jørn Løberg. To minutter etter vi gikk opp i ledelsen har Salangen gått opp i 2-1 og vi må holde fokus for å ikke gå i oppløsning.

Fem minutter senere slår Kim Fredrik gjennom Roger som sprinter fra stopperne og tråkler ballen inn forbi SIF's unge keeper, som for øvrig debuterte på a-laget. 2-2!

Nok en gang kommer SIF tilbake. Kun fire minutter etter Rogers scoring setter Vidar Higraff inn 3-2 og resultatet holder seg til pause.

Etter pause fører vi kampen. Salangen er kun fremme på små visitter. Vi klarer likevel ikke å komme til de store sjansene og utligningen lot vente på seg. Etter 83 minutter er Stanga frempå igjen. På ei avslutning fra 10 meter gikk ballen i mål via foten til en forsvarer. På dette tidspunktet hadde Bjørn kommet inn - vill i blikket - og seierslysten til de grader. Som to ganger tidligere denne sesongen klarer vi å score etter å ha lagt om til 3-3-4. Denne gangen var vi sugne på seier og beholdt formasjonen etter utligningen.

I det 86.minutt er dagens mann på Idrettsheia, Jørn Løberg, frempå og scorer sitt tredje mål for dagen. Som så mange ganger tidligere denne sesongen må vi jage utligning igjen. Vi kommer til masse innkast som Roger kaster langt inn i feltet. Det skapes halvsjanser men ingen mål scores.

Etter en dødball der vi har stablet masse folk i feltet blir ballen halvklarert. Morten kommer - som så mange ganger tidligere i år - byksende fremover. Han klistrer høyra på ballen fra skrått hold og ca. 13-14 meter, og ballen stiger knallhardt høyt i nettet . Vi berger poenget med et nødskrik to minutter på overtid!

Et poeng borte mot SIF er godkjent, selv om vi burde maktet tre i denne kampen.

John-Karstein gjorde sitt come-back og gjorde sin jobb utmerket, som mange hundre ganger tidligere.

SIK-nett's subjektive reporter synes Svenn som sentral midtbane gjorde en god jobb og var blant de beste for oss.

Benyttede spillere:
John-Karstein; Lennart, Morten, Ronny, Pål; Reidar, Svenn, Kim-F; Michael, Øystein, Roger.
Innbyttere:
Magnus for Pål og Bjørn for Lennart.

Holder et poeng på Idrettsheia? Hva synes du om serieåpninga?