På et styremøte i går ble det vedtatt enstemmig at SIK fotballgruppa tar opp et lån for å gå i gang med arbeidet for ny kunstgressbane på Skjervøy Stadion. Straks snøen er borte fra den gamle gressbanen i april/mai skal grunnarbeidet starte, og det er beregnet et hundretalls dugnadstimer for å få kabalen å gå opp.

Det var kommunens baneutvalg som fikk gladnyheten fra kultur- og undervisningsdepartementet like før helga. SIK er tildelt midler for å sette i gang med dette arbeidet, og etter at SIK kom i kontakt med Norges Fotballforbund(NFF) tidlig mandag så skjønte man at den nye banen blir en realitet.

NFF har hatt tippemidler klar til SIK i lengre tid, og det var bare øvrig finansiering som var påkrevd før de kunne velsigne byggestarten. At vi i år ser ut til å kjempe i toppen av TiTo-serien er også en faktor NFF har tatt høyde for, da var nåværende bane ikke er tilfredsstillende for spill i 2. divisjon.

Altså, en gledens dag for Skjervøysamfunnet og da spesielt alle fotballglade Skjervøyværinger. Som nevnt skal nybanen være på dagens gressbane, hvor den vil trekkes opp mot skråninga for å få en så intim stadion som mulig.

Hør innslaget i nærradioen

Bildet: Asgeir Johansen viste tommelen for reparasjonen på det gamle krøllgresset. Når han kommer hjem fra førstegangstjeneste til sommeren kan han vise sitt store finterepertoar på nytt dekke!!