Pinse-ria gjorde forhåpentligvis en siste krampetrekning under dagens juniorkamp på Skjervøy. Underveis i andre omgang var snøbygene så tette at det var vanskelig å spille fotball.

Det begynte riktignok med grønn bane. En førsteomgang der hjemmelaget styrte det meste, resulterte i at Kvaløya kunne gå til pause med 0-1 ledelse.

Utover i andre omgang ble banen hvit, og banemannskapet bestående av Peder-Andre, Kristian og Raymond hadde nok å henge fingrene i.

SIK/NIL hadde ballen desidert mest, og det ble slått en god del bakrom - uten at etterpresset var godt nok. Dermed ble spissen i 4-3-3 formasjonen ensom og alene og det ble ingen scoring.

Mot spillets gang får Kvaløya scoring nummer to av ingenting. Et innlegg går via Joachims fot og i eget mål. Uflaks, 0-2!

De siste ti minuttene endrer været seg, og det lysner. Det gjør også spillet til SIK/NIL. En formasjonsendring, der det blir lagt om til to spisser, skal vise seg og være effektiv. Nils Michalsen blir de siste minuttene flyttet frem fra sin stopperposisjon.

Reduseringen kommer etter et straffespark. Dommer Jonny Olsen blåser straffe etter at keeper feller Ørjan Skallebø på vei gjennom. Erlend Pedersen er sikker, 1-2.

Nå trykker guttene på og skaper mye i Kvaløyas boks. Utligningen kommer etter et legg fra Øyvind Thomassen som havner hos Nils. Fra 7-8 meter setter han ballen utagbart til høyre for keeper. 2-2.

Våre gutter har også en stor sjanse til å dra seieren i land. Kampens siste sjanse er en corner fra Anders Nilsen. En perfekt serve havner hos unggutten Andreas Pedersen som er på et kraftfullt løp. Ei kontant avslutning havner like utfor stolpen, og det ender 2-2 og poengdeling.

Godt jobbet av ungguttene på SIK/NIL som til slutt får lønn for strevet. Denne kampen var de det klart beste laget, men været gjorde det ikke så lett å holde fart på ballen. Moralen er som ellers i fotball: Aldri gi opp!