Som normalt er det masse å henge fingrene i før første hjemmekamp for sesongen. Tidligere i uken har det vært dugnad for å rigge opp til reklameskilt. Dag-Øyvind Thingstad har fikset CD-plate med reklame for våre samarbeidspartnere. SIK-stua har krevd mange timer, der bl.a. Anne-Marie har skuret og bonet, mens Bergeton har ryddet og kjørt bort søppel.

I dag har Eirik(bildet) og Bjørn Danielsen, kjørt ut 70 modem for 3net. Dette som et ledd i vår samarbeidsavtale med 3net. Samtidig har Andreas Jensen, Asgeir Johansen og Peder-Andre Amundsen rigga opp reklameskilt. Senere på ettermiddagen var vi mannsterk på stadion. Per-Arvid, Per-Kristian, Jim, Bjørn N, Bjørnar og Tom tok alle i et tak for å få på plass siste del av det tidkrevende arbeidet med reklameskiltene.

Helt til slutt dukket Ronny Olsen opp fra Bodø, hvor han bor nå. Ronny la opp strøm til lys og TV på stua, og sørget til slutt for at det ble bilde i tv'en - visstnok med bistand fra Ørjan Eriksen fra Mikalsen Installasjon.

At denne klubben har fantastiske ildsjeler hersker det ingen tvil om. Uten disse ildsjelene hadde Skjervøy vært et fattigere sted!