E vel godt kjent at Skjervøy IK er dommerklubben i 3.divisjon. 3 av 7 dommera på det her nivået i Troms tilhøre SIK. Undertegnede, Peder A. Amundsen og Geir Oskar Isaksen.

Dommersamlinga endte i at alle 3 no e klar for den kommende sesongen. Alle har allerede vært i aksjon. undertegnede har ledet 1.kvalikrunde i cupen mellom Nordreisa og Fløya. Samme dag som æ kjørte de kjente milan til tromsø satt Peder å kosa sæ i bil i totalt 100 mil for å dømme kamp. Han va satt opp i kvalikkampen mellom Kirkenes og norild. For at han skulle sleppe å kjøre, så sjekka dem ut muligheten for å ta fly for den no altabosatte fiskenesgutten. Flyruta ville blitt Alta-Oslo-Kirkenes. Det endte med at han satt sæ i biln, Garth Brooks på full guffe, så gikk milan knirkefritt.
Peder er også satt opp som kampleder i 2.kvalikrunde i kampen mellom Tverrelvdalen og Lyngen/Karnes som spilles førstkommende søndag i Alta. Vinneren av den kampen er klar for den første ordniære runden av Norgesmesterskapet.

Geir Oskar som nyt livet som AD i adeccoligaen va i aksjon i finnmarkshallen i kampen mellom Alta og Mjøndalen. Oppkjøringa har han blant anna unnagjort på La Manga.
Geir Oskar e med i ei gruppe som består av unge likesinnede assistentdommere i adeccoligaen som satses på for å komme videre opp i systemet. Vi håpe han klare det neste steget!

Bli fotballdommer du også :)