Daglig leder i Tromsø IL, Stig-Ove Sandnes, skriver søndag kveld at seminaret på Skjervøy har som hovedmål å være en hjelpende hånd til trenere og ledere i klubben. Seminaret er forøvrig et samarbeid mellom Tromsø IL, Troms Fotballkrets, Sparebank1 Nord-Norge og Nordlys.

Spesielt gledelig med besøket på Skjervøy er nyheten om at Per Ravn Omdal skal delta med et foredrag om ledelse i fotball. Ravn Omdal har tidligere sittet i en årrekke som president i Norges fotballforbund. I tillegg har han hatt en rekke verv i det europeiske fotballforbundet (UEFA), blant annet som visepresident.

Daglig leder i Troms Fotballkrets, Jo Are Vik, skal innlede seminaret sammen med klubbutvikler Audun Caspersen. Nevnte Stig-Ove Sandnes skal snakke om hvordan Tromsø IL driver klubbutvikling. Kjell Kolbeinsen (strategisk rådgiver i TIL) kommer til å bidra ved å snakke om "fotballen og lokalsamfunnet", mens Nils R. Jacobsen (Banksjef i Sparebank1 Nord-Norge) vil dele kunnskap om bankens rolle i det frivillige arbeidet.

Også de yngre kan glede seg til tirsdagens besøk. Både talenfulle utespillere og keepere vil få ei treningsøkt. Dette skjer ved ei todelt økt i idrettshallen under titlene "Sparebank1 Nord-Norge spillerutvikling" og "Nordlys Keeperskole". Truls Jenssen (tidligere cupmester, nå utviklingsleder i TIL) skal ha økten med utespillerne, mens Merete Johansen (TIL/NTGs keepertrener) skal ha økten med keeperne.

Tidspunkt for treningsøkten med de unge, håpefulle er satt til kl 16.30. Seminaret vil starte kl 18.30 på Skjervøy Skole.

kilde: til.no

Øystein Skallebø, leder i fotballgruppa, har tidligere oppfordret trenere, ledere og foreldre til å møte opp. Dette står fortsatt. Øystein (eller andre) oppfordres til å redegjøre for hva som menes med "Skjervøy skole", da vi har både barneskole, ungdomsskole, og videregående skole på Skjervøy

PS! på til.no kan du lese mer om denne saken. Der har de blant annet lagt ut alle tidspunkter på en langt mer ryddig og oversiktlig måte.

http://til.no/Nyheter/Nyhetsarkiv/SNN-kunnskapsturneen-fortsetter-paa-Skjervoey


Vel møtt.