Morten
Morten i 2005

Mange rykter

Etter en periode med lite rykter, kan vi oppdatere dere med nye rykter. Denne gangen er det undertegnede og Bjørn Danielsen som skal introdusere noen nye rykter.

*Innledningsvis kan vi melde om at en spiller som spilte da på a-laget var i 2. divisjon, vurderer comeback. Han vil trekke opp snittalderen betraktelig, men han vil også heve nivået på treningene på Skjervøy. Vi i SIK-nett håper vedkommende snører fotballskoene på sine følsomme bein.

 

*Morten Nilsen skal som tidligere nevnt spille futsal for SIK Futsal, men nå er han i tillegg linket til klubben som fotballspiller. Alle som har sett Morten i aksjon, vet at han vil styrke laget, og vi håper han vil trene sammen med oss over nyttår.


 *Ruben Kristiansen er fortsatt SIK-spiller, men mye tyder på at han vil kle på seg en annen drakt neste fotballsesong. Han har ytret at han vil ta steg opp i divisjonssystemet. Vi i SIK-nett tror han vil ende opp i Alta eller TUIL, så vi venter i spenning på hva som vil skje med den tekniske midtbanespilleren. Hvordan forholdene rundt Ruben utarter seg, skal vi følge nærmere opp!


*Bjørn Danielsen skal bidra for klubben utenfor banen, se egen artikkel!

*Det ryktes at Skarp henter Aslak Sokki tilbake etter oppholdet i TUIL.

*Kjell-Arne Eriksen skal på ny prege fotballen i Troms.Han er tiltenkt en trenerrolle i Fløya. Vi ønsker han lykke til!


 *Flere spillere fra Nordreisa har meldt sin interesse for å spille i SIK. Disse spillerne vil høyst sannsynlig bli invitert til et treningsopphold på Skjervøy.

 

*Reidar Waage er for tiden en het potet i Nord-Norge. Han er blant annet ønsket i Alta IF, TUIL og i SIK. I tillegg har en liten fugl kviskret undertegnede i øret om at han er linket til Bodø/Glimt. Politiskolen er som kjent i Bodø. Hvis han kommer inn på der, vil Glimt bli et naturlig stoppested.

 

*Andreas Jensen skal etter nyttår bidra for den norske kongen. Men han skal også bidra for SIK. Det ligger an til at han skal trene med BOIF for å holde i gang fotballformen. Alle som fulgte SIKs a-lag i den foregående sesongen, husker at han var som en tiger mellom stengene. SIK skal derfor gjøre hva de kan for å lette militær tilværelsen i kombinasjon med fotballen.


 *Roger Bjørvik er ønsket av SIK. Han bor som sikkert mange vet på sør-landet. Skjervøy IK ønsker å hente han opp for å spille seriekamper i sesongen 2010. Med Rogers gode venstrebein, vil det bli svingt mange gode legg og dødballer på Skjervøy Stadion.

roger[1]_130x98
Roger viser nye sider

 

 

 

 

 

Hot or Not

HOT:

*SIKs tromsøgruppe skal trene godt i vinter. De har blant annet blitt tildelt fire fotballøkter i uka. Dette er et meget godt i utgangspunkt for de sportslige prestasjonene den kommende sesongen. Videre skal det trenes en ressursøkt der vi skal ruste oss opp fysisk til kommende bataljer.

*Skjervøy står med åpne armer for futsalen i Troms. Det skal avvikles tre serierunder på Skjervøy, det vil si tolv kamper. Vi kan love at det blir en god ramme rundt matchene. Med god musikk, god futsal og mange blide mennesker, skal idretten skape et friskt pust for samfunnet på Skjervøy.

Vis ditt ansikt i Skjervøy Idrettshall den 5. desember.

NOT:

*Våre gode naboer i Nordreisa ladder med tung ammunisjon. De satser mot 2. divisjon og allnorsk fotball. Dette er i og for seg en grei målsetning. Men vi i redaksjonen setter imidlertid fingeren på et utsagn Trond Hallen hadde i FIN for noen uker siden. Han uttalte at verken Skjervøy IK eller L/K har noe å gjøre i det gode selskap i norsk fotball. Hvor han grunner argumentene sine, er noe uklart, men man kan vel konkludere med at dette var et lite bomskudd fra vår gode nabokommune.

Vi på Skjervøy har fingrene godt plantet i jorden, og vi anbefaler flere å gjøre det samme.

Med disse ryktene ønsker vi alle en fin uke, men pass på hva du sier og gjør i forbindelse med fotballen.  Hvis du har innsigelser eller ferskere rykter, så fyr løs!

På gjensyn!