Stor SIK-supporter

Bjørn Danielsen er en svært kjent Skjervøy-supporter som har sett utallige kamper med SIK i aksjon. Nå skal han endelig bidra for klubben. I 2010 skal han i størst mulig utstrekning følge oss rundt omkring i fotballtroms, dette for å dekke kampene våres. Han skal blant annet dekke matchene direkte via nett, radio og kanskje online web-tv. Sist han var i rampelyset spilte han for SIKs guttelag i Norwaycup. Han var kaptein og førte laget til en historisk åttendedelsfinale.

Bjørn har videre en lidenskap for fotball, og han har god sportslig innsikt. Det er derfor ingen bedre måte å utnytte denne egenskapen på, enn på dette viset. Vi i SIK vil gjøre kampene mest mulig tilgjengelig for alle som vil følge oss når vi spiller. Dette er derfor en meget god nyhet for alle supportere.

Avslutningsvis kan vi også meddele at han i nær framtid skal bidra som skribent på SIK-nett. Vi kan dermed se fram til å lese artikler av den kreative studenten ved praktiske og estetiske fag på UIT.

Helt til slutt vil SIK-nett introdusere leserne med å sitere en velkjent filosof (René Descartes) som representerer Danielsen på et fint vis. \"Cogito ergo sum\", som betyr \"jeg tenker, altså jeg er\". Hva Danielsen tenker, skal han gjøre oss kjent med i den kommende tiden.

Hasta luego!