Dagen startet rolig, og guttene stod opp akkurat tidsnok til å rekke frokosten, som varer til kl. 10 om morgenen.

På formiddagen startet vi med en film etter frokost, og vi dro ned til Ekebergsletta ca kl. 13:45.

Vi kom tidsnok til lunsjen, og fikk en sein lunsj ca kl. 14:30.

Vi fikk etter mye om og men og en bomtur til Ekebergsletta for Hermod vasket draktene (vaskemaskin på skolen der vi bodde). Det var gratis vask i OMO-teltet på Ekebergsletta, men her var det to dagers ventetid. Så tilbake til skolen, og fikk lånt en vaskemaskin der. Tilbake på sletta fikk vi tørket draktene i OMO-teltet akkurat tidsnok til å rekke lagfotograferingen som var kl. 17:00.

Kl. 16:30 samlet vi oss ved bane 16, og fikk kledd draktene på guttene, som dro til fotografering (lagfoto) kl. 17:00. Håvard gikk med guttene til fotoseansen, mens Bjørn Helge, Hermod og Sveinung fulgte med på kampen mellom Skogsvag/Hald mot Søndre Land.
Skogsvag/Hald vant kampen, og vi hadde minimum B-sluttspill i lomma før Skeid-kampen.

Vår siste kamp mot Skeid gikk kl. 18:30. Kampreferat finner dere på sidene våre. Det endte med seier 2-1 og A-sluttspill på oss etter en meget underholdende kamp der våre gutter var det førende laget i store deler av kampen. De siste 2-3 minuttene var en nervepirrende affære med en rekke Skeid-sjanser, frispart, corner den gale veien, men det endte med seier.

Etter kampen avsluttet vi med middag i Ekeberg-hallen. Ca kl. 20:30 dro vi opp til skolen, og var på skolen kl. 21:00.

Morgendagen starter med vekking kl. 06:00 og frokost kl. 06:15. Vi fikk heldigvis fremskyndet frokosten litt, den starter egentlig fra kl. 07:00. Kl. 06:30-06:35 starter vi å gå til bussstoppet. Bussen går kl. 06:50 forbi skolen der vi bor. Kampstart mot Notodden i 64-dels-finalen er kl. 08:00 på Ekebergsletta.