I dag møtte vi Skogsvag/Hald, som er favoritten i vår pulje, og som så langt står med 2 seire. Kampen endte 0-4 etter 0-2 til pause.

Kampen stod og vippet frem til vi fikk det første baklengsmålet ca 20 minutter ut i første omgang.

Vi var imidlertid litt heldige som ikke stod med 10 mann og 0-1 eter 10 minutter, etter at keeperen vår felte en spiller som bakerste mann innenfor 16-meteren. Situasjonen endte uten rødt kort (heldigvis), og vi var dobbelt heldige etter at straffen også gikk utenfor.

Etterhvert overtok Skogsvag/Hald mer og mer, og fikk 2 raske mål i slutten av første omgang. Andre omgang var en kontinuerlig forsvarskamp. Guttene våre forsvarte seg imidlertid godt, selv om resultatet endte 0-4.

Vi dro fra skolen vi bor på til Ekeberg-sletta ca kl. 11. Været var topp, og vi tilbrakte tiden frem til kampstart med å titte på den andre kampen i vår gruppe samt lunsj. Vi hadde kampstart kl 14:30.

Etter kampen dro guttene opp til skolen og dusjet. Deretter var vi en tur i Oslo sentrum, og kom derifra ca kl. 22:00.

Forventninger til morgendagen:

Dersom Skogsvag/Hald vinner over Søndre Land i morgen, er vi sikret sluttspillplass. Dersom vi slår Skeid i siste kamp, ender det med A-sluttspill. Ved uavgjort får vi B-sluttspill.

Ved tap er vi avhengige av resultatet i den andre kampen. Dersom Skogsvag/Hald tar poeng mot Søndre Land, er vi videre uansett til A- eller B-sluttspillet. Dette er det mest sannsynlige utfallet. Dersom Søndre Land vinner, vil målforskjellen avgjøre om vi ryker ut eller får B-sluttspillplass.