Etter bare 18. minutter ledet Grovfjord hele 3-0. Det er tydelig at guttene ikke var våkne og klare til kamp da dommeren satte i gang kampen sist søndag. - Vi ble trilla ut og midtbanen ble springende mye imellom, sier trener Roar Skallebø. Da halve kampen var spilt var stillinga 4-0.

Guttene ble i pausen enige om å rette opp inntrykket med en god andre omgang, og det klarte de. Hele seks bytter ble foretatt og de som kom inn gjorde sine saker bra. I andre omgang klarte vi å skape masse opp i banen, og samtidig tettet vi igjen bakover slik at våre motstandere fra Hålogaland ikke kom til sjanser. Ronny Olsen(straffe) og Hans-Christian Larsen scora våre mål, mens Grovfjord fikk en scoring i forkant etter en kollisjon mellom to av våre spillere. Det endte dermed 5-2 til Grovfjord.

Med det står vi fortsatt uten seier i vinter, men trenerne er overbevisst at to måneder til med den trøkken vi ser på trening skal gjøre at vi er sterkt rustet til seriestart.

Eirik Danielsen; Ørjan Larsen, Ronny Olsen, Roar Skallebø, Christer Eriksen; Melo, Martin Langeland, Øyvind Thomassen; Truls Johansen, Michael Stangnes, Tor Jarle Olsen.

Andreas Jensen, Hans-Christan Larsen, Bogdan, Dag Tore Nilsen, Anders Nilsen, Espen Larsen.

* Det jobbes med å få spilleklar Melos yngre bror, Florin. Han er i likhet med sin bror en fotballklok spiller, og muligens med et litt mer offensivt snitt enn sin bror.