Ballen er fortsatt rund

Påsken nærmer seg med stormskritt, og følelsen av alvor begynner å krype opp gjennom ryggen. Dette får enhver spiller til å mobilisere litt ekstra i treningsarbeidet. Alle som har spilt aktivt i 3. Divisjon, vet at mars/april er en periode der formen skal finslipes.

Den aktive leser har nok fått med seg at treningskampene hittil i år har vært laber, dette grunner i flere årsaker uten å nevne noen. Men tross dette er optimismen stor i spillergruppa. For det første er stallen nå fylt opp slik at vi er 22 mann. For det andre har treningsmengden eskalert, det med god kvalitet. For det tredje har flere skadede spillere meldt seg spilleklare, noe som har ført til at den etterlengtede bredden i stallen har blitt en realitet. I tillegg har SIKs a-lag sikret seg flere gode signeringer. Med de omtalte forholdene tatt i betraktning, vil den kommende tiden bli meget spennende. Sett i lys av de foregående matchene, er forventningene unormalt lave. Det vil si at prestasjonskurven høyst sannsynlig vil få en positiv utvikling – alt ligger til rette for at guttene skal revansjere seg.

 

Nå gjenstår det å se om «Guttan av stål» klarer snu trenden. Neste mulighet til å reise kjærringa er førstkommende helg i skarphallen – følg med!

Vi håper at alle SIK-fans bidrar med positiv giv omkring laget, ingenting varmer mere.
 

Hvis du er en engasjert leser, så ta ordet nedenfor!