Ny kamp venter allerede onsdsag, denne gangen er det Ishavsbyen som skal forsvare sitt fort

Uansett motstander, har ”Byen” til vane å lage trøbbel når de spiller i Daln, der kan de slå hvem som helst. De anses som et rutinert, spillende lag som er godt bemannet over hele linja; de har muligens den bredeste stallen i hele tito.

Når de får spillet til å gli, er det et vanskelig lag å forsvare seg i mot. Med et meget spillende stopper- par, og en bevegelig midtbane, vil de gjerne spille seg ut bakfra. I de tilfellene motstanderne tillater dette, er Byen et lag som fort tar initiativet i matchen - et typisk bylag som er ekle å spille mot når ting går deres vei.
Videre har de en giftig spiss ved navn Morten Andersen. Unge Andersen trenger knapt en målsjanse for å hamre ballen i nettet.

Nevneverdig er det at de har mistet både David Lundblad og deres kaptein ”Torsa”. Men Byen er fortsatt truende til å lage trøbbel for ethvert tito- lag, spesielt på hjemmebane!

Sett ifra vårt ståsted er dette en kamp vi må vinne for å henge med i toppen. For de som fikk med seg matchen der vi tapte mot FIL, kunne man lett observere at det kreves flere justeringer. Da tenker jeg spesielt på pasningskvaliteten og 1. forsvars- jobben. Deretter kreves det kløkt foran begge mål!

I vårsesongen slo vi dem 4-3, mens sist lagene møttes på TUIL-kunsten ble stillingen 2-3; vi husker alle da Reidar ofret liv og lem for å få ballen i mål.

Jeg anbefaler enhver skjervøyværing i Tromsø til å møte opp I Tromsdalen kl 19.00 for å støtte SIK!

Har du trua på at SIK skal klare tre poeng?