Ny match og nye muligheter!

Nok en god treningsuke er snart gjennomført, og vi kan se fram til en meget viktig kamp mot Fløya. Etter to kamper der mange forventet seier, møter vi et revansjesugent fløyamannskap, som sammen med oss er nødt til å vinne for å henge med i toppen.

Per dags dato ligger vi bare fem poeng foran bylaget, derfor burde vi ta poeng for å holde de bak oss. Når det er sagt, vil jeg poengtere at vi må tenke prestasjon, og ikke resultat! Dette er nødvendig for at vi skal lykkes, spesielt i slike oppgjør.
SIK skal ikke være det laget som spiller med skuldrene høyt, eller det laget som bare peiser ballen opp, på jakt etter en scoring. Dette er en helt vanlig fotballkamp, med to poengtørste lag i hovedrollene.

Hvis man ser tilbake på tidligere oppgjør mellom SIK og Fløya, kan en minnes målrike bataljer. Med to lag som er glade i å angripe, tror jeg dette vil bli et fyrverkeri av en fotballkamp. Med andre ord; hvis du har en offensiv fotballsjel, bør du ikke gå glipp av denne matchen!

Med tanke på våre ambisjoner om å være et topplag, vil denne kampen betegne hvordan vi ligger an. Derfor oppfordrer jeg enhver SIK- supporter til å møte opp på Skjervøy Stadion førstkommende lørdag kl 15.00. Støtt ”Guttan”!

Hva tror du om oppgjøret?