Formlag
FIL er et formlag, noe de viste klart forrige helg ved å banke L/K 4-0. På Lørdag fortsetter de jakten på tronen i håp om tre viktige poeng. De helgrønne vil garantert kjempe med nebb og klør for å henge med i toppen av TITO- serien.
Midt- Troms' nest beste lag er et fintspillende og teknisk lag med relativt unge spillere, de vil med andre ord være farlige hvis de får tid og rom. Skal vi henge med på notene, må samtlige på vår banehalvdel være skjerpet!

Slike viktige matcher ser enhver SIK- spiller frem til med stor begeistring, og en smule spenning! Når man vet at hver scoring er med på å skritte opp veien til en meget viktig seier, blir spenningsnivået ofte hevet noen hakk. Derfor vil jeg igjen få frem viktigheten av å tenke oppgaver istedenfor utfall. Man kan ofte bli litt overivrig når man vet hva som står på spill, derfor tror jeg nøkkelen ligger nettopp i å konsentrere seg om nuet!

Ser man tilbake på tidligere oppgjør mellom SIK og FIL, har disse hatt til vane å være svært tette. Det har ofte endt med at et av lagene har dratt det lengste strået med å vinne med et mål. Uten å være alt for sikker, tyder mye på at dette oppgjøret vil ha samme gjengangsmelodi.

Sett ifra vårt (og deres) perspektiv, er dette nok en nøkkelkamp der det vinnende laget vil trone øverst på tabellen. Derfor vil denne matchballen på mange måter gi et lite hint om hvordan resten av høstsesongen vil bli, da tenker jeg først og fremst på tetsstriden.

Hva tror du om kampen?