Distriktslaget SIK fremstår mer som et bylag denne høsten. På Skjervøy spilles det fire mot fire, med god hjelp fra vår up-coming og talentfulle gutte- og juniorkeeper Eirik Danielsen. I tillegg til Eirik har Hallgeir Nilsen(far til Morten) vært en solid bidragsyter på treningene. Hallgeir fikk faktisk en kamp den siste sesongen vi spilte i 2.divisjon da han var stopper borte mot TUIL. Gamle trøkkere som brødrene Bjørn og Tore Pedersen samt Dag Johansen har også stilt opp. Selv superveteran John-K Strøm har visst sine kvaliteter ved 3-4 anledninger. Trener Jim Thomassen snører selvsagt på seg skoene og viser konkurranseinstinkt når det trengs! Disse er gull verdt for SIK etter skolene starter og spillerne forsvinner til Tromsø.

I Tromsø er situasjonen en helt annen. Der kunne vår treningsgruppe, som trener med FK Senja, bryne seg på full bane mot tilnærmet full 11'er fra 2.divisjonslaget fra Lenvik. En meget takknemlig situasjon for trener Øyvind P i så måte!

Så med gode bidrag fra gamle gode SIK-spillere kan vi påstå at treningskvaliteten er ájour før vi reiser til Alta kommende søndag.