Vi var positive før møtet med BUL. Kanskje hadde BUL-trener Stamnes et poeng i at det brukbare resultatet borte ble en hvilepute, for vi vet med oss selv at vi er solide på hjemmebane. Likevel var det BUL som var best og ville mest på lørdag.

På et steinhardt underlag, på grensen til det forsvarlige mente noen, kom vi bra i gang. Vi førte kampen i vel ti minutter før gjestene fikk summet seg og tok mer og mer over. Da Stian Ingilæ for første gang i kampen kom på skuddhold fikk vi se storhet: fra vel 20 meter klinket han ballen i tverrligger, ned på streken og opp i nettaket. Vakkert og 0-1.

Etter målet er det BUL som klarer å utnytte spilleforholdene best. Det harde underlaget ser ut til å være en fordel for Altalaget, som i langt større grad enn oss klarer å ta ned ball og slå enkle pasninger.

Matti Eira setter inn 0-2 med et skudd via Ronny, og da vi presser for utligning setter innbytter Thomas Pettersen inn 0-3 på flott vis. BUL vinner fortjent og vi håper de beholder plassen til neste år!

Benyttede spillere:
Andreas; Lennart, Øyvind, Ronny, Richard; Svenn, Ruben, Kim Fredrik; Michael, Morten, Roger.

Innbyttere:
Øystein for Michael, Tore for Svenn og Truls for Ruben.

Det positive for vår del er at vi har tatt et steg videre. Vi ble seriemestre og det er alle i og rundt laget stolte av. Positivt er det også for utvikling av egne spillere i SIK, for med et opprykk ville vi vært nødt til å forsterke og de som står i kø i dag hadde fått en lengre vei å gå for å komme på 11'ern. Nå har våre lovende unggutter fremdeles en perfekt arena for å utvikle seg sammen med laget, der de kan jobbe seg inn på laget i løpet av vinteren. Dette krever selvsagt hardt og nøysomt treningsarbeid over lang tid.

Nå tar vi en liten pause fra kamper, men kommer sterkt tilbake.

Og kjenner jeg guttene rett så er de allerede i gang med fotballkos i idrettshallen eller i gang med annen lystbetont aktivitet. God fotballferie til alle spillere og støtteapparat! Snart er det ny sesong :)