Neste helg drar Brian til Sortland der 19 av de mest lovende spillerne fra Nord-Norge, født i 97 og 98, møtes til treningssamling. Regionsamlinga kvalifiserer de beste til aldersbestemte landslag i neste omgang. Kun 5 spillere fra Troms er med på samlinga!

Brian, som fylte 15 år den 12. oktober, har vist stor utvikling gjennom denne sesongen og det er ikke uten grunn. Han har trent godt og vist gode holdninger. Fra å være viktig brikke på guttelaget, har han etterhvert spilt stadig mer på juniorlaget som ble kretsmestere. De siste par månedene av sesongen var han også tilstede på hver a-lagstrening hvor han markerte seg på en positiv måte. Dette resulterte i flere innhopp i 4. divisjon. Om man er sulten og jobber hardt så blir man belønnet. Derfor skal unge Stangnes nå på regionsamling!

Hurtighet, gode avslutningsevner og stadig tøffere duellspill og gjenvinningsvilje er av Brians fremste våpen. Egenskaper som tilsier at eplet ikke faller langt fra stammen; Pappa Torbjørn er sannsynligvis SIK's toppscorer gjennom tidene. Også storebror Michael kommer høyt på den lista.

Lykke til, Brian!