Av Øystein

Vi stilte med et sterkt lag på grusen i Tromsdalen i dag. Hele 8 av 13 hadde erfaring fra 2.divisjon!

Underlaget var ujevnt og bød ikke til festspill. Likevel hadde vi flere store sjanser til å score. Kjell-Hugo Henriksen førte oss i ledelsen og fulgte raskt opp med sitt andre mål. Det gjorde at vi ledet 2-0 til pause.

Like etter pause øker vi til 3-0 med Frode Langstrand. Etter dette blir vi et par minutter litt for arrogante og roter til i forsvar, noe Tromsøysund utnytter og reduserer.

Likevel er det vi som fører hele andre omgang. Etter hvert klarer vi tidvis på imponerende måte å kombinere med veggspill og få touch. Øystein Skallebø scorer to på rappen og fører SIK2 opp i 5-1.

Bård-Thomas Østvang har på dette tidspunktet hatt et par susere uten å score. Kan nevnes at det ene skuddet var så hardt at hadde den ikke truffet tverrliggeren og bakken, ville den trolig havnet på Reinøya. Unge Østvang skal likevel på vakkert vis tegne seg på scoringslisten med ei rolig avslutning etter dødball. 6-1 til oss.

Til slutt får vi straffe som Jostein Pedersen sikkert setter nede til høyre for keeper, 7-1 sluttresultat!

Ingen dårlig kamp av SIK2, der "gamle" storheter viste hva de duger til. Jørgen Pedersen sto for øvrig en god kamp i mål!

Jørgen Pedersen, Morten Isaksen, Robert Wilhelmsen, Tore Skallebø, Lars Tyldum, Frank Egil Hansen, Daniel Samuelsen, Bård-Th. Østvang, Øystein Skallebø, Kjell-Hugo Henriksen, Frode Langstrand, Jostein Pedersen og Truls Johansen.