Til morgendagens kamp stiller vi med flere menn borte av forskjellige årsaker. Roger er i Kristiansand under eksamensperioden, Håkon er på jobb på hurtigruten og Tore kan ikke ta fri fra sin jobb pga vakt.

Ellers er alle klare for kamp, og i denne kampen er det kun en ting som er godt nok; 3 poeng! Det er derimot poeng som vi virkelig må kjempe for. Finnsnes har åpnet sesongen med å yppe seg mot flere av favorittene. Senest forrige helg spilte de uavgjort mot naborival FK Senja.

Finnsnes er et lag som består av en rekke unge talentfulle gutter, samt et par-tre rutinerte ringrever. I forhold til de siste to kampene må vi opp et hakk eller to for å ta hjem seieren.

Om vi ser på historien så er SIK og FIL to gamle kjente, både fra TITO-serie og 2.divisjon. Tilbake på midten av 90-tallet kjempet vi med Finnsnes om topplasseringen i 2.divisjon. Den endte det med at Finnsnes vant divisjonen, men tapte kvaliken om opprykk. Borte mot FIL har vi nok så gode minner og har mange ganger reist hjem med poeng i bagen. Satser på at det skjer i morgen igjen.