#2014041#2003361Etter en rekke med gode resultater i vår favør, var selvtilliten høy i laget. Vi dro til TUIL Arena for å jakte en ny trepoenger. Starten av kampen var preget av mye tett duellspill, men vi tilriver oss et lite overtak. Etter ti minutter scorer vi etter at Erlend svinger et høyt legg fra høyre inn i boksen. Innlegget finner Rares som tar ballen fint ned og setter ballen sikkert til høyre for keeper. Første omgang er relativt jevn, men vi føler at vi har et lite overtak.

I andre omgang tar TUIL mer og mer over. Med sin ballspillende stil blir vi løpende mye imellom. Vi holder dem likevel på avstand, takket være god innsats og flere gode redninger av Thore Larsen i sitt comeback. Etter 73 minutter kommer Johan alene med keeper, men deres sisteskanse vinner den duellen. To minutter senere får TUIL frispark fra 25 meter. Thore ser ut til å ha god kontroll på skuddet, men den endrer retning i en spiller og Thore er sjanseløs når ballen spretter i mål. Like før slutt avgjør TUIL kampen på et skudd fra 25 meter og vi må gå slukøret av banen uten poeng.

Neste kamp er borte mot Skognes og vi satser på å reise kjerringa med tre nye poeng.


SIK - TUIL 2 1-2

Mål:

Rares 10'

TUIL2 75'
TUIL2 89'


Laget:

Thore Larsen; Steve Thomassen, Ronny Olsen, Magnus Henriksen, Anders Nilsen; Erlend Pedersen, Chuks, Ørjan Skallebø; Johan Anders Logje, Hans Christian Larsen, Rares Sancira.

Innbyttere: Truls Johansen, Øyvind Thomassen.