Lørdag 20. Mai klokken 15.00 spiller b-laget sin første seriekamp. Motstander er en kjenning fra fjoråret, Storfjord IL.

Spillende oppmann Bjørnar Høyer kan fortelle at de stiller klare til kamp. I tillegg til de faste b-spillerne vil laget suppleres med reserver fra siste a-kamp. Asgeir, Magnus og Ørjan stiller alle opp for b-laget i morgen.

-B-gutta trener to ganger i uka med ball og er i relativt bra form, sier Høyer.

Denne avdelinga i 5. divisjon er allerede startet. Ullsfjord/Laksvatn var SIK's fremste utfordrer i fjor. De tapte serieåpninga hjemme for Ramfjord2 med 5-2. I en annen kamp vant Krokelvdalen 1-0 borte mot Balsfjordlaget Foot 04.

SIK's b-lag vant i fjor avdelinga si, men valgte å si fra seg opprykket. Dette fordi man var usikker på om det ble folk nok både til jr.lag og b-lag i SIK. Noen mente også kun å gå for opprykk dersom Nordreisa skulle rykket ned fra TITO-serien forrige sesong. Dette skjedde ikke og guttene blir dermed på samme nivå som i fjor, og dette betyr morsomme kamper for publikum der SIK som oftest går seierende av banen. I allefall med fjoråret som utgangspunkt.

Som et lite skår i gleden før seriestart, er det helt klart at midtbanegeneral Tylla ikke kan spille. Tylla som i fjor høst pådro seg en ankelskade har ennå ikke fått restituert ankelen 100%. Han testet ankelen under forrige fredags volleyballtrening, men måte skuffet konstatere at den ikke holdt til det tøffe duellspillet han kjennes ved. SIK-nett håper Tylla straks er klar for kamp igjen.

Still opp på stadion og støtt b-laget. Gratis inngang og salg av vafler og kaffe.

DIN MENING!!!
Vinner B-laget 5.divisjon avdeling 2, i år som i fjor?