SIK2 er påmeldt i 5divisjon, avdelinga består også av;Malangshalvøya, Ullsfjord,Furuflaten,Foot04, Burfjord, Storsteinnes, LK2 og Nordkjosbotn. Mange storheter som er samlet i samme avdeling. fo.m 2010 vil det eksistere en 6.divisjon. 5.divisjon vil neste år bare bestå av 2 avdelinger (mot 4 i dag). Det vil være viktig å bli blandt de 4 beste for å være sikker på å ikke rykke ned i 6divisjon. Avdelingsvinnerne rykker opp til 4.div i år.
Styret i SIK seniorfotball har gitt klar beskjed om at laget skal satses på for å komme opp en divisjon. Dette innebærer at de spillerne som ikke har spilt sist a-kamp SKAL spille påfølgende b-kamp. borte eller hjemme!! SIK2 vil bestå i all hovedsak av juniorer og a-spillere i tillegg til den faste stammen som har vært med på b-laget tidligere. Fortsatt et breddetilbud :)

Vi trenger noen som kan ta ansvar for laget, gjerne 2-3 stk så det ikke blir så mye jobb på hver. økonomisk går laget inn i a-laget, så man må nok regne med å stille på dugnadsjobber sammens med a-laget. Hvis det er noen som kan være emd å ta ansvar rundt dette laget, så ikke nøl med å ta kontakt.