1. Spørsmål

Gunnar Wilhelmsen ble valgt som leder av Skjervøy Idrettsklubb i 1934. Wilhelmsen hadde stor betydning for fremgangen for fotballen her på Skjervøy. Wilhelmsen fikk mange barnebarn. Noen av dem spilte på SIK sitt A-lag. Vi skal fram til en av disse barnebarna som spilte på A-laget. Denne spilleren var spiss på laget. I lag med Bjørn Nilsen, var dem en av de farligste angrepsvåpen i norsk 2. div. Denne spiller har prøvd seg i Irland og Sverige. Men han fant fort veien hjem til Skjervøy og den blå-hvitedrakta. Hva heter spilleren? Og hvilket yrke hadde Gunnar Wilhelmsen?

2. Spørsmål

Den her spilleren vi skal fram til er fra Nordland. Han har spilt kamper mot SIK. Han har landskamper for Norge. Spilt i Sveits, og har hatt Nils Arne Eggen som trener. I dag får han sin lønnslipp fra TV2. Hvem skal vi fram til?

3. Spørsmål

Så til VM i USA 94. USA mot Colombia. Den her kampen skulle ende i tragedie for en colombiansk spiller. Han laget et selvmål, og USA vinner kampen 2-1. Mannen som drepte spilleren, Humberto Munoz Castro, var livvakt for to brødre som eide et stort diskotek i Medellin. Dette brødreparet hadde store forventninger til Colombia i VM og de satset store penger på at laget skulle gjøre det bra. De mente at spilleren hadde skylden for all elendigheten etter VM. Hva heter denne spilleren?

IMG_4158

SIK-krus

Alle som svarer rett er med i trekning av dette flotte SIK-kruset! For å svare på spørsmålene. Trykk på "Gi tilbakemelding" eller send SMS til: 41416688