'
Jon Ivar, som kommer fra Hamneidet, startet arbeidet for et drøyt år siden. På ferden har han lest aviser og vært innom Troms fotballkrets for å kopiere dommerkort. Han er foreløpig tilbake på 90-tallet i sin telling. Heretter blir det mer krevende for Johansen å hente inn informasjon.

Det er kun snakk om offisielle kamper(serie og cup), slik at treningskamper og vinterserie ikke er med i tellinga.

SIK-nett har tidligere beskrevet adelskalenderen i SIK ut fra hvem man tror har flest kamper for klubben. Her skiller John-Karstein seg ut som klar favoritt, men også en av dagens aktive må være høyt oppe på lista.

Klar for en ny sesong!

Ronny Olsen spilte sin første kamp for SIK i 1998 og har enda ikke spilt sin siste. Til nå er han bokført med totalt 266 kamper, derav 14 cupkamper. Et godt stykke opp på adelskalenderen kommer nok også undertegnede(Øystein) med 217 kamper. Den første i 1999. Øverst til høyre på lagbildet står de to slanke ungguttene side ved side.

På lagbildet fra 1999 er flere med mange kamper for SIK. Roar Skallebø og Tore Pedersen debuterte for SIK tidlig på 90-tallet. Tore hadde sin siste kamp i 2004, mens Roar spilte så sent som i 2011. Felles for begge disse er at de spilte sin siste kamp mot erkerival Nordreisa IL. Også daværende trener, Bjørn Pedersen, har mange sesonger i klubben. Bjørn la opp sin aktive karriere samtidig som han avsluttet sin trenergjerning etter 2002-sesongen.

Hvem mener du er høyt på adelskalenderen i SIK?