Av Øystein

Dagens kamp var årsbeste! En slik laginnsats vi ikke har sett på lenge, og det er slike 90-minuttere vi skal jobbe for å få til en rekke ganger i 2007.

Etter fredagens kamp mot TIL2 var vi enige om at det ikke holder å prestere 50% mot god motstand. På spillermøte var beskjeden klar - her må vi lete frem den gode gammeldagse Skjervøygutsen.

Fra første spark på ballen var vi på høgget. Vi kom fint i gang, og så raskt at vi måtte være 100% skjerpet for ikke å komme på etterskudd. Hele laget handlet sammen og vi var tett i duellene og rolig med ballen.

15 minutter var gått da Håkon slår et frispark fra høyre. Det presise og steinharde frisparket treffer Reidar som header i mål.

Omgangen fortsetter uten at HIL klarer å skape noe på oss, sett bort fra ei avslutning i tverrliggeren. Ca. etter en halv time mottar Roar ballen rolig og slår langt i bakrom mot Reidar som er på løp. På sedvanlig vis bryter han HIL-stopperne til side og setter ballen kontrollert til venstre for keeper. 2-0 til pause!!!

Vi ble enige i pausen om å gjøre alt vi kunne for å ta kommandoen fra start i andre omgang. Vi er fortsatt fint med i duellspillet, og HIL skaper fortsatt lite. Likevel hever de seg et hakk og kommer høyere i banen. Harstad scorer to ganger etter et par rotete situasjoner.

Det er 5-10 minutter igjen da HIL scorer til 2-2. Men i dag viser vi Skjervøyguts, og i stedet for å bli defensive så går vi for seier. Få minutter før slutt får vi frispark på høyre side. Fra tilnærmet samme hold som ga 1-0, svinger Håkon hardt og presist i feltet. Høyest ruver Svenn som stanger ballen pent til høyre for keeperen.

En skikkelig opptur hvor alle som bidro gjorde en jobb det er klasse over! Denne kampen skal vi ta med oss og om vi klarer å ta vare på innsatsen fremover skal vi bli vanskelige å ha med å gjøre...

Andreas; Lennart, Roar, Ronny, Pål, Daniel, Håkon, Kim-F; Steinar, Reidar, Ruben.

Tore, Svenn, Øyvind og Øystein(ubenyttet).

Odd-Arne er fortsatt skadet, Magnus fortsatt syk og Asgeir sto over.