'
La oss avkrefte eventuelle rykter med en gang. Vi har ikke signert flere spillere før overgangsvinduet stengte. Vi har stilt full tropp til de siste kampene, så det skulle være folk nok til å kjempe om spilletid i serieinnspurten.

Kampen i morgen går mot serietoer Kvaløya, som er et poeng foran oss på tabellen før morgendagens kamp. Begge lagene ønsker nok å jage serieleder Senja 2 den siste måneden av sesongen. Den som går seirende ut av oppgjøret har kontakt med Senja 2.

Vi har vært bunnsolide hjemme, også i år, og står uten tap så langt. Hjemme har vi 6 seire og en uavgjort, og målforskjellen er pene 38-4. Kanskje spiller vi vår siste kamp på krøllgresset i morgen, og det er derfor viktig å bevare statistikken og stoltheten fra en bane som har gitt mange gode opplevelser.

Se tabellen

I våroppgjøret borte mot Kvaløya tapte vi 5-1. Vi tapte for et bedre lag! Det var da, og vi vet alle hvilke utfordringer vi har på bortebane. Nå er det vår, bokstavelig talt, vonde bane som er arena. Still opp og støtt guttene til den viktigste kampen SIK har spilt på flere år.

Bildet viser en yngre utgave av Jim Thomassen, fra TV2-sporten(!) i 2000. Denne kampen hadde vært noe for Thomassen anno 2000 :)