Selvmål og Johansen

De 145 fremmøtte på Skjervøy Stadion kunne juble etter 9 minutters spill. Da førte Øyvind Nilsen hjemmelaget i ledelse. SIK fikk frispark fra 25 meter. Nilsen slo ballen i feltet og der sto en uheldig Ulfstind spiller og styrte ballen i eget mål. Vi må vel kalle det et selvmål! 1. omgang handlet det bare om de blå/hvite fra Kystbyen. SIK styrte spillet fra første minutt. Ulfstind måtte hente ballen ut av mål etter 17 minutter. Da doblet Truls Lee Johansen ledelsen. Johansen ville ha mer! Fire minutter etter den første scoringen la, Johansen på til 3-0, og dagens dommer Johnny Olsen fra Kåfjord hadde intet valg enn å godkjenne scoringen. Scoringene kom etter to gode Skjervøy angrep, med oppspill fra eget forsvar.

Comeback og årets mål!

Øyvind Pedersen og Lennart Waage gjorde comeback for SIK. Pedersen startet kampen og Waage kom inn for Frode Langstrand i pausen. Waage og Pedersen måtte se at Ulfstind kom med en redusering etter 55 minutter. Så våkner SIK, Øyvind Nilsen blir spilt igjennom og kommer alene med keeper. Nilsen gjør ingen feil og dermed står det 4-1. Publikum øyner nå en storseier på krøllgresset fra 1996. Innbytter Florin som er høyreback, har offensive tanker! Fra nesten dødlinja slår Florin ballen inn i feltet. Ballen blir headet ut til Lennart Waage som står på hjørnet av 16 meteren og kliner ballen på hel volley i krysset. Dette må være årets mål i 4. divisjon. Da er det spilt 65 minutter. Dermed er løpet kjørt fra laget fra Tromsø kommune. Michael Stangnes vil også tegne seg på scoringslista. Stanga snapper opp ballen på 16 meteren. Runder en stopper og keeper. Herved står det et mål som 7,32 meter bredt helt åpent for den hjemvendte sønn!

Nordreisa 18. mai

Dagen etter nasjonaldagen tar øyas menn turen innover til Storslett. Da venter naborival Nordreisa på Ymber Arena. Manager Tommy Fredriksen gleder seg til kampen mot SIK. - Vi skal lage fotballfest! Vi håper på masse folk og god stemning, sier Manager Fredriksen. Kampstart er kl. 19.15

Kampfakta:

Eirik Danielsen; Ørjan Larsen, Ronny Olsen, Øyvind Pedersen, Christer Eriksen; Espen Larsen, Øyvind Nilsen, Frode Langstrand; Michael Stangnes, Truls Johansen og Hans Chr. Larsen Innbyttere: Lennart for Frode Melo for Espen Florin for Ørjan Lars Petter for Christer Øyvind Thomassen for Hans Chr. Bogdan for Michael Erlend for Truls 1-o Selvmål 9. min 2-0 Truls Johansen 17. min 3-0 Johansen 21. min 3-1 Rubin Andreassen 55. min 4-1 Øyvind Nilsen 61. min 5-1 Lennart Waage 65. min 6-1 Michael Stangnes 74. min 6-2 Andreas Ravn 83. min Gult kort: Florin og 4 til Ulfstind Dommer: Jonny Olsen, Bakkeby IK