Vi var 9 jenter som var klare til kamp i dag. Vidar og æ som sjåfør. Take off fra øya var 1615, etter en lite pause på Storslett satte vi kursen mot Kvænangen. Gressbanen i Burfjord var kjempebra, men selvsagt veldig våt etter regnværet i går. Vi har spilt mot dette laget 3 ganger tidligere i år og har vunnet alle kampene. Så jentene viste at sjansene var store for å gjøre en god kamp og vinne årets siste bortekamp. Men da måtte humøret, innsatsen, pasningsspillet og bevegelsen sitte. Disse 4 elementene har vært hovedfokus i alle kampene våres. Etter 45 sekunder ligger den første ballen i mål. Andrea mottar ballen fra 5 meter, og skyter fint nede i hjørnet. Jentene sliter litt med pasningsspillet og bevegelsen er ikke god nok. Men vi har god kontroll på kampen og scorer 3 fine mål til i første omgang.

I pausen får jentene beskjed om å fortsette med det gode humøret og innsatsen. Men bevegelsen og pasningsspillet må løftes noen hakk. Et annet ønske fra trener Fredriksen var at midtbanespillerne måttte søke bredere i banen.

I 2.omgang sitter spillet bedre, jentene har stor bevegelse og jentene går bredt i banen. De spiller mye på 1 og 2 touch, i tillegg fører jentene ballen i rett og riktig øyeblikk. Vi skaper mange overtallsituasjoner. De siste 25 minuttene er en fryd å se på for en trener. Ballen går i mellom spillerne på en utrolig fin måte. Må trekke fram 0-6 målet der Helene P spiller ballen bredt ut til Helene S som tar ballen med seg inn i banen, videre sender hun pasning bredt ut til Anne Martine som sender ballen tilbake til Helene S som går på skudd, der er Frida og styrer den inn med høyre. FANTASTISK SPILL!! Alt i alt puttet vi 6 baller i mål i 2.omgang. Altså en flott seier med 0-10