Ronny Olsen!!!!!!
Vårres bauta i midtforsvaret fikk denne utmerkelsen under tingmiddagen lørdag.
Juryen ga følgende begrunnelse da de overrekte pokalen; en fairspillende midtstopper som har spilt samtlige minutter av årets serie, kompromissløs i duellene, tøff i stilen, men uten å få se det gule kortet en eneste gang!
Han har trosset 2 nesebrudd, ei skulder ute av ledd, og andre smårusk i maskineriet. En ekte klubbspiller som bidrar solid således på trening som i kamp. Han har vært å prøvespilt i Harstad, men da han gikk av hurtigruta sa han til kompisen; vi fær heim!
Ronny er et forbilde for små spillere i klubben, en person som setter laget langt foran seg selv, og jobber alltid 100%.

I sin flotte takketale som okm veldig på direkten sa Ronny på sedvanelig "Ronny-vis"; æ føle ikke at æ har gjort nokka spesielt.
Videre så sa Ronny at han va meget glad for denne prisen, og at det ga han inspirasjon til å jobbe videre på trening og i kamp for SIK. Ronny uttrykte stor takknemlighet for den jobben som trenerteamet hadde gjort i fjor med Jim Thomassen i spissen. Han beklagde at Jim ikke lenger hadde anledning til å være med i teamet rundt laget, men at han følte sæ veldig trygg på at Øyvind og Øystein var de rette for å fortsette utviklingen av han selv og laget.

Skjervøy IK er utrulig stolt over både Ronny sine prestasjona i forrige sesong og måten han representerte klubben på under kretstinget. Men som han sjøl sa det, uten laget ville han ikke fått den prisen.
Laget. Laget. Laget SIK fikk også i 2007 årets spiller på herresiden i Troms fotballkrets, da med Reidar Waage som nå spiller fotball i Tromsdalen.
Vi håpe at han Ronny fortsetter i SIK i enda mange år!

Til slutt vil vi nok en gang gratulere Ronny med tittelen årets spiller 2008.

En stor takk rettes til Jo Are Vik som har sendt over bildet fra Ronnys tale.