Skjervøy - Skarp 5-0... Med dette kunne endelig Trener Amundsen puste lettet ut, etter å ha leda laget sitt til årets første 3poenger i den siste kampen før laget skal til Oslo å Norway Cup!
Endelig løsnet det foran mål for guttelaget, det var ikke spilt lenge før Ørjan Larsen var frampå på førte SIK i ledelsen, etter total dominans fra hjemmelaget, midtveis i første omgang stiger Kato "Kringla" Hofsøy til værs og stanger inn 2-0 på en corner. Praktfullt å kontant! Dette ble stående omgangen ut, etter at vi hadde hadd full kontroll og styrt spile!
Andre omgang starter likens som første omgang, total dominans fra Skjervøy sin side! 10 minutter ut i andreomgang, spilles Ørjan fri av Nils-Arne, Ørjan kriger seg forbi og scorer sikkert. 3-0! Spillets gang fortsetter som det har vært hele kampen, Skjervøy presser høyt, og skaper mye sjanser. Uten å få uttelling. Men midtveis i andreomgang får Hans Christian ballen på venstrekant, han kommer seg forbi og skal legge inn, ballen seiler i fin bue over keeper å 4-0 er et faktum! Totalt ydmykende! Det er fortsatt ingen endringer i spillets gang, Skjervøy presser, presser og presser. 3 minutt før full tid er Jostein på tur gjennom, han blir revet ned i 16meteren å dommeren peker på straffemerket. STRAFFE! påfølgende straffe skyter Nils-Arne i mål, å kampen ender 5-0..