Det hele startet med at vi ankom Templarheimen, og ikke fikk tildelt garderobe, etter lengre tid fikk vi tildelt en skitten å forsøplet garderobe, der vi måtte skifte i all hast, 30 min før kampstart! Men til kampstart var vi klare!

Vi starta ganske offensivt (4-3-3) i håp om å score mål vårt sjette mål på vår 6 kamp i år, men den gang nei, etter mye kriging begynte SIK å ta mer å mer over å i perioder i førsteomgang var vi det førende lage. Vi merket raskt at vi ikke hadde spilt eller trent på grus tidligere i år, å fikk erfare at ballen ikke trilla rett dit vi ville! Det ble en typisk midtbane kamp! Vi var klart det førende lage til pause!

I pausen bestemte vi oss for å gå over til 4-4-2, i håp om å holde nullen å samtidig score. Vi gjikk ganske hardt ut å TIL 2 fikk merke et Skjervøylag på måljakt! Vi hadde ikke spilt lenge for Trener, Peder Andre Amundsen la over til 4-3-3. Å mittveis i andreomgang får vi corner, Truls slår den, å en TIL spiller nikker den mot egent mål, der står en TIL spiller å redder på streken med handa, men dommeren ser ikke det å vinker spillet vidre, UFLAKS. Men enda til at vi rundspilte TIL 2 i andreomgang å styrte kampen på fremmet grus klarte vi ikke å score, som tidligere i sesongen, vi mangler det siste, å få ballen i mål. men alt i alt så er vi fornøyd med vårt første poeng i år.

Etter kampen dro vi til byen for i få i oss litt mat, etter 2-3 timers gåing i byen var vi på plass på Templarheimen igjen, til en kamp vi helst vill glømme fortest mulig.

Hele laget virket tent å klare til kamp, vi skulle starte med samme 4-3-3 formasjon som vi rundspilte TIL 1 med, men det var ikke spilt lenger en 40-50 sekunder for det sto 1-0 til TIL 1, å mer skulle det bli! etter 2 minutter sto det 2-0.. Nesten samtlige merket at vi hadde 2 gange 40 minutter, pluss 2-3 timers gåing i byen i beina. Og værre skulle det bli når mittstopper Richard måtte av med skadet fot. TIL 1 gjikk til pause med en komfortabel 6-0 ledelse, fult fortjent etter sjansene å spillet.

I andre omgang prøvde vi tappert å komme inn i kampen å la om til 4-2-4, totalt uten å lykkes, SIK spillerne var tydelig preget av tunge å utslitte bein, med friske bein kunne SIK kanskje spilt jevnt med dette laget?! Når kampen blåses av står det 13-0 til TIL 2, Keeper Øystein Isaksen skal ha mye av æren for at det ikke var 30-0 sluttresultatet ble!

Trener Peder Andre Amundsen kunne fortelle etter den siste kampen at han var storfornøyd med årets første poeng, selv om det ble stortap mot TIL 1!


Benyttede spillere mot TIL2:
Øystein,
Trond, Kristian, Richard, Hans Cristian
Mikal, Truls, Kato
Nils-Arne, Espen, Jostein
Innbyttere:
Kjell og Eivind


Benyttede spillere mot TIL 1:
Øystein
Kjell, Eivind, Richard, Hans Cristian
Mikal, Truls, Jostein
Trond, Nils-Arne, Espen
Innbyttere:
Kato og Kristian